Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Χελμός - "Némécis 32"

Φορτωμένοι με τις σκοτούρες τις βδομάδας αποφασίσαμε ότι πρέπει να την κάνουμε άμεσα!

Ετσι νωρίς το πρωί του Σαββάτου 27/02/10 φύγαμε για Καλάβρυτα αφίνοντας πίσω μας τους Barr και Selaxi να κάνουν την διαδρομή στη Δυτική Πάρνηθα που γράφει το αμέσως προηγούμενο Post.

Φτάσαμε στο Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων απ'όπου σχεδιάζαμε να ανεβούμε ως τον Αρίσταρχο, από εκεί προς την Ψηλή Κορφή, επιστροφή προς Στίγα και στη συνέχεια κάτω προς στο χωριό Περιστέρα. Διαδρομή που έχουμε επαναλάβει και παλιότερα.

Κανονίζαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο αέρας και η ομίχλη κατέστησε οποιαδήποτε μετακίνηση μετά τον Αρίσταρχο αρκετά επικίνδυνη. Οπότε καταβήκαμε για να μαγειρέψουμε στο καταφύγιο και επιστρέψαμε στο Χιονοδρομικό.

Από εκεί με το αυτοκίνητο πήγαμε προς τη Λίμνη Τσιβλού για παραδοσιακό Lodestar καφεδάκι.

Ακολούθησε τρελό δείπνο στα Καλάβρυτα και όταν βράδιασε πήγαμε Ζαχλωρού. Περπατήσαμε στις ράγες του Οδοντωτού προς Διακοφτό για ένα 20άλεπτο περίπου μέχρι να βρούμε ένα πλάτωμα να διανυκτερεύσουμε.

Το πρωί το σκηνικό ήταν τελείως διαφορετικό. Λιακάδες, γαλανός ουρανός και γενικά ο καιρός που θα θέλαμε την προηγούμενη μέρα. Δεν πειράζει... οι εικόνες, το κρύο, το οξυγόνο και βέβαια το special πρωινό μας αποζημίωσαν με το παραπάνω.

αυτά...












2 σχόλια:

Barr είπε...

Κρίμα για το καιρό.
Better luck next time.
Ωραία φαίνεται να περάσατε πάντως.

selaxi είπε...

Ο καφές είναι όλα τα λεφτά...